Сервиз

Ремонт на компютри
Диагностика, профилактика и ремонт на компютри и захранване. Софтуерни услуги, ъпгрейд и пълно обезшумяване. Ако ремонтът на Вашият компютър е твърде скъп, може да Ви предложим продажба на нов или втора употреба компютър, монитор или лаптоп и други.

Ремонт на монитори
Диагностиката на повредените монитори е безплатна, а клиентът се уведомява предварително за стойността на ремонта. По статистика на НетКом Сервиз , най-често срещаните ремонти са на инверторният борд, по захранване и подмяна на лампите за подсветка на мониторите.

Ремонт на лаптопи
НетКом Сервиз извършва тотален ремонт на всички марки и модели лаптопи. Поправка на дънни платки, подмяна на чипсети и видеокарти, почистване от прах с разглобяване и подмяна на термо падове и термо паста. Ремонт или смяна на екрани – матрици. Смяна на счупени букси.

Зареждане на тонер Касети
Професионално презареждане, ремонт и рециклиране на тонер касети и шпули за лазерни принтери, all in one и много-функционални машини и копири с тест и гаранция.

Зареждане на мастилници
Професионално презареждане и разпушване на мастилници и глави за струйни принтери, all in one и многофункционални струйни машини с тест и гаранция.